Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Texell slutar i Attunda

Ida Texell slutar som förbundsdirektör i brandkåren Attunda.

Publicerad: 2019-03-08

Hon stannar dock kvar i regionen och blir kommundirektör i Upplands-Bro kommun.

Ida Texell blev chef för brandkåren Attunda våren 2013, då var titeln brandchef. Innan dess var hon operativ chef i räddningstjänsten Syd.

Men efter sex år inom Attunda lämnar hon alltså för att bli högste kommunchef i Upplands-Bro. Ida Texell tillträder som kommundirektör 1 juni.

– Jag känner mig både stolt och hedrad över möjligheten att få tillträda uppdraget som kommundirektör i Upplands-Bro kommun. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbete inom kommunens verksamheter fortsätta arbetet med att utveckla framtidens välfärd med fokus på kvalitet och hållbarhet, säger Ida Texell till kommunens webbsida.

– Efter en bra rekryteringsprocess och många kompetenta kandidater har rekryteringsgruppen i enighet valt Ida Texell och ser med stor förväntan fram emot att välkomna henne som ny kommundirektör, säger Fredrik Kjos, kommunstyrelsens ordförande.

blog comments powered by Disqus
Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Kontakt
Redaktionen