Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Cybersäkerhet stora utmaningen

Utöver all annan viktig verksamhet som bedrivs är hösten också planeringstid. Vi samlar ihop vad året gett för att planera inför det kommande årets verksamhet.

Tempot behöver ökas

Skogsbrandssäsongen startade redan i april i år – och det verkar som om både den kommunala räddningstjänsten  och länsstyrelserna är på tårna för ännu en besvärlig sommar.

Frivilliga är en viktig resurs

I detta nummer av Tjugofyra7 kommer mycket utrymme ägnas åt frivilliga, och jag tänkte slå ett slag för frivilligheten även i den här spalten.

Önskelista för 2019

Det lackar mot jul, och vi kan se fram emot ett händelserikt och spännande 2019. Vi har mycket arbete att göra, på alla områden, tillsammans!

Möjlighetsfönstret står öppet

Efter skogsbrandssommaren 2018 och en hetsig valrörelse har inte lugnet lägrat sig på MSB. "Efter" en händelse är också viktig. Eftersläckning, återställning, återhämtning och inte minst ska kommunernas ersättningsfrågor redas ut.

Kan jag lita på din hjälp?

Nu har det gått ett par månader sedan jag började som myndighetschef och jag börjar så smått lära mig verksamheten. Den är oerhört komplex och mångfacetterad!

Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Tillgänglighetsredogörelse

Kontakt
Redaktionen