Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Informationssäkerhetskonferens planeras som vanligt

Planen är att genomföra den årliga informationssäkerhetskonferensen som vanligt. 29-30 september ska konferensen hållas med temat "Säker och hållbar digitalisering".

Publicerad: 2020-05-04

Det förvarnas dock om att ett alternativ kan bli att genomföra evenemanget via digital direktsändning.

Alla som jobbar inom offentlig sektor kan nu anmäla sig. Konferensen brukar bli fullbokad, men till skillnad från tidigare år gäller inte först till kvarn. I år tar arrangörerna emot en intresseanmälan och gör därefter ett urval baserat på en rättvis representation av deltagare från olika delar av offentlig sektor. De som får en plats får bekräftelse i juni.

Programmet är inte fastställt, men bland annat kommer Darja Isaksson, generaldirektör på Vinnova, och Ann-Marie Eklund Löwinder, informationssäkerhetsexpert vid Internetstiftelsen, tala om digitalisering.

Konferensen är gratis och syftet är att stärka samhällets cyber- och informationssäkerhet.

Informationssäkerhet för offentlig sektor arrangeras av MSB, Post- och telestyrelsen, Försvarets radioanstalt, Säkerhetspolisen, Polismyndigheten, Försvarets materielverk/Sveriges Certifieringsorgan för IT-säkerhet, Försvarsmakten/Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten.

blog comments powered by Disqus
Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Kontakt
Redaktionen