Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Att stjäla eller missförstå en fråga

Det är svårt att hålla fingrarna från tangenterna efter att ha läst Kjell Larssons blogg. Mångfald, jämställdhet, diskriminering eller kränkning är minerat område. Alla förbehåller sig rätten till att veta.

"Vi underminerar inte SMO"

Brandkåren Attundas rekrytering av sex personer som under våren ska ingå i ett prova-på-projekt har skapat en omfattande diskussion  i branschen och har satt jämställdhets- och mångfaldsfrågorna på agendan. Vi tycker att detta är en positiv effekt av vår satsning. Diskussionen leder förhoppningsvis till en nationell och gemensam utveckling av hur vi inom brandsverige arbetar med  jämställdhets- och mångfaldsfrågor.

”Vi behöver brandmän som kan arabiska”

Vårderfarenhet och kunskap i moderna språk ger nu meritpoäng i ansökan till utbildningen Skydd mot olyckor, SMO. Det är ett viktigt steg för att öka jämställdhet och mångfald inom räddningstjänsten. Det är också ett bevis på att Södertörns sätt att rekrytera brandmän de senaste åren har gjort avtryck.

EU-regel stoppade "intelligent brandvarnare"

Har med stort intresse och förvåning läst Tjugofyra7 och artikeln "samlar data om allt från torrkokning till dödsbrand".

Är vi beredda?

Miljön vid en stor samhällskatastrof kan tidvis vara krigsliknande geografiskt sätt. Många beslutfattare kan komma att påverkas negativt. Tillståndet, som råder där kan betraktas som ett mellanting mellan fred och krig. Den psykosociala faktorn är viktig.

Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Tillgänglighetsredogörelse

Kontakt
Redaktionen