Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Ulf Erlandsson har gått bort

Tjugofyra7s mångårige medarbetare Ulf Erlandsson har gått bort efter en tids sjukdom.

Publicerad: 2018-03-19
Ulf Erlandsson har har gått bort i en ålder av 73 år.

Ulf Erlandsson hade en gedigen yrkeskarriär som brandingenjör och vice brandchef. Efter 25 år i kommunal räddningstjänst började han 1995 på Räddningsverket.

Där kom han att få som uppgift att följa upp dödsbränder och blev senare engagerad i brandutredarprogrammet. Med utgångspunkt i utredningar från brandutredare runt om i landet skrev Ulf Erlandsson under vinjetten Erfarenheter först i Sirenen och sedan Tjugofyra7. Hans texter rönte stor uppskattning och fick bland de högsta betygen vid våra läsarundersökningar.

Han var en jordnära person och uppskattad inte bara på redaktionen. Hans förmåga att uttrycka sig pedagogiskt och begripligt gick hem såväl hos Tjugofyra7s läsare som hos tittarna de gånger han medverkade i TV.
Ulf Erlandsson blev 73 år.

Läs Per Larssons artikel när Ulf Erlandsson skrev sin sista Erfarenheter i Tjugofyra7.

gunno ivansson
blog comments powered by Disqus
Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Kontakt
Redaktionen