Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Säkerhetspolitik på sjunde konferensen

Det säkerhetspolitiska läget är återkommande inslag i årets informationssäkerhets-konferens som hålls 14-15 september.

Publicerad: 2016-06-13

"Fred och konflikter i omvärlden som påverkar informationsläget" (professor Wilhelm Agrell föreläsare), "Från kallt krig till ett annat" , "Påverkanskampanjer" (Fredrik Konnander, MSB), "Främmande underrättelseverksamhet" (Gustaf Brunius, Försvarsmakten) är några av programpunkterna.

Under dagarna kan också tre olika konferens-spår väljas: informationssäkerhet i kommuner, upphandling och ett nytt kapitel i statens informationssäkerhet.

Konferensen Informationssäkerhet för offentlig sektor arrangeras för sjunde året och som vanligt är intresset stort. 500 av 600 platser är bokade, 1 juli går anmälningstiden ut. I år genomförs konferensen i Solna på Quality Friends hotell.

blog comments powered by Disqus
Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Kontakt
Redaktionen