Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Slipolja brann på metallindustri

Den drabbade industribyggnaden, kallad bandslip 2, var uppförd i en våning med smärre fläktutrymmen i ett entresolplan. Den huvudsakliga verksamheten var slipning av valsade stålband.

Dödsolycka - lastbil påkörd bakifrån

En lastbil med släp färdades på en motorväg med två filer i vardera riktningen. Körbanorna separerades av mitträcke. Hastighetsbegränsningen var 120 km/h, det var uppehållsväder och vägbanorna var torra.

Explosionsartad brand

En kraftig smäll väckte boende i centrala Alvesta 02.13 en söndagsnatt i juni.
När de yrvakna tittade ut såg de en kvast av eld som sprutade ut från en restaurang på bottenvåningen av ett flerfamiljshus.

Tre dog i båtkrasch

Fem personer färdades under natten i en snabbgående motorbåt i Örnsköldsviks skärgård. En av de åkande blev avsläppt vid en brygga medan de övriga fyra fortsatte i en farled söderut.

Sprayburk exploderade

Räddningstjänsten larmades vid midnatt om att det brann i ett trapphus i ett flerfamiljshus.

Livräddning avbröt släckning

I ett tvåvåningshus med åtta lägenheter hade, enligt uppgift, en lägenhetsinnehavare slagit på sin spis för att värma mat. Efter ett tag upptäckte hon att det brann i köket.

Omkom i singelolycka

En kvinna färdades i sin personbil på en smal landsväg. Enligt uppgift var hon på hemväg efter att ha jobbat hela natten. Det var snömodd och mycket halt. Olyckan inträffade i dagsljus.

Omkom i trafikolycka

En person omkom i en trafikolycka där två fordon frontalkolliderade. Föraren som omkom saknade körkort och använde inte bilbälte.

Vedeldad panna satte eld på taket

En blåsig eftermiddag i april upptäckte gårdens folk hur det rök och slog upp lågor från taket på bostadshuset.

Spåntak - fara vid gnistor

Taktäckning med tunna hyvlade träspånor var vanligt på landsbygden för ungefär hundra år sedan.

Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Tillgänglighetsredogörelse

Kontakt
Redaktionen