Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Ännu en svår radhusbrand

Det är tyvärr alltför vanligt med omfattande bränder i radhuslängor.
En brand i något av husen sprider sig snabbt och flera familjer blir bostadslösa.

Brand på bord med dator

Larm en eftermiddag om brand i lägenhet på andra våningen i  ett fyra våningars flerfamiljshus.

Tankbil välte vid halkövning

Vid Bulltofta i Malmö finns en cirka 100 meter lång och 10 meter bred körbana som via ett antal munstycken kan spolas med en vattenlöslig halkvätska. Banan drivs numera i privat ägo men anläggningen upplåts till trafikskolor och företagsutbildningar.

Drunknade vid småbåtshamn

En man i 60-årsåldern badade en sommardag tillsammans med en vän vid en mindre småbåtshamn. När vännen gick upp och klädde på sig stannade mannen kvar i vattnet.

Två värmefläktar - två bränder på industri

Branden upptäcktes via Securitas övervakningslarm. Larmet utlöste när en rörelsedetektor reagerade.

Slipolja brann på metallindustri

Den drabbade industribyggnaden, kallad bandslip 2, var uppförd i en våning med smärre fläktutrymmen i ett entresolplan. Den huvudsakliga verksamheten var slipning av valsade stålband.

Dödsolycka - lastbil påkörd bakifrån

En lastbil med släp färdades på en motorväg med två filer i vardera riktningen. Körbanorna separerades av mitträcke. Hastighetsbegränsningen var 120 km/h, det var uppehållsväder och vägbanorna var torra.

Explosionsartad brand

En kraftig smäll väckte boende i centrala Alvesta 02.13 en söndagsnatt i juni.
När de yrvakna tittade ut såg de en kvast av eld som sprutade ut från en restaurang på bottenvåningen av ett flerfamiljshus.

Tre dog i båtkrasch

Fem personer färdades under natten i en snabbgående motorbåt i Örnsköldsviks skärgård. En av de åkande blev avsläppt vid en brygga medan de övriga fyra fortsatte i en farled söderut.

Sprayburk exploderade

Räddningstjänsten larmades vid midnatt om att det brann i ett trapphus i ett flerfamiljshus.

Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Kontakt
Redaktionen