Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Även en platt-TV kan brinna

En lantbrukare befann sig ensam i en verkstadslokal på sin gård.

Plötsligt såg han genom ett fönster hur det brann med lågor inne i huvudbygdens vardagsrum.

Grannhusen räddades

Ägaren till en större ekonomibyggnad på landet skulle elda upp några kartonger och vedbitar i en öppen spis. Normalt använde man inte i eldstaden och draget var dåligt.

Kraftig rök trängde tillbaka in i rummet och det ramlade ner gnistor inne i spisen.

Elrisker i brandfarlig miljö

Användning av oskyddade elektriska apparater i samma miljö som brandfarliga vätskor eller ångor förvaras kan vara riskfyllt.

Arbetsmiljöverket poängterar, efter några utredningar, att kunskapen om riskerna behöver öka och information spridas.

Två räddade sig i sista stund

Brand i lägenhet på nedre våningen av ett trevånings flerfamiljshus. En granne hörde hur en brandvarnare tjöt och ringde 112.

Svår brand i bilverkstad

Vid femtiden en morgon fick ett vaktbolag inbrottslarm från ett bilföretag.

Villa totalförstörd i brand

En äldre enplansvilla totalförstördes när den drabbades av brand.

Altanbrand ödelade villa

En granne upptäckte att det brann kraftigt på den delvis överbyggda altanen till en villa. Han larmade räddningstjänsten och varskodde de boende om faran.

Sängrökare räddad i sista minuten

En granne upptäckte att det vällde ut rök från ett vädringsfönster till en lägenhet på bottenvåningen på ett tvåvånings flerfamiljshus.

Bil i kanal - föraren dog

Vid fyratiden en lördagsmorgon upptäckte besättningen i en patrullerande polisbil att ett stängsel som omgärdade en kanal i centrum av staden var demolerat.

Däcklager totalförstört vid brand

En cirka 7 500 kvadratmeter stor lagerbyggnad med 2 000-3 000 bildäck och fälgar totalförstördes vid en brand i en tidigare ladugård.

Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Tillgänglighetsredogörelse

Kontakt
Redaktionen