Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Villa totalförstörd i brand

En äldre enplansvilla totalförstördes när den drabbades av brand.

Altanbrand ödelade villa

En granne upptäckte att det brann kraftigt på den delvis överbyggda altanen till en villa. Han larmade räddningstjänsten och varskodde de boende om faran.

Sängrökare räddad i sista minuten

En granne upptäckte att det vällde ut rök från ett vädringsfönster till en lägenhet på bottenvåningen på ett tvåvånings flerfamiljshus.

Bil i kanal - föraren dog

Vid fyratiden en lördagsmorgon upptäckte besättningen i en patrullerande polisbil att ett stängsel som omgärdade en kanal i centrum av staden var demolerat.

Däcklager totalförstört vid brand

En cirka 7 500 kvadratmeter stor lagerbyggnad med 2 000-3 000 bildäck och fälgar totalförstördes vid en brand i en tidigare ladugård.

Klämdes fast under bilen

En man färdades en vintermorgon ensam i en personbil/lätt lastbil. Förmodligen märkte han inte att väglaget hade försämrats och att det blivit mycket halt.

Brist i brandskyddet trots intyg

Vid halvsjutiden en eftermiddag fick räddningstjänsten larm om en brand i ett kök i ett trevånings flerfamiljshus.

Bussen brinner - hinner du ut?

En buss upplevs som ett säkert och miljövänligt sätt för att transportera människor och gods.

Men en buss är också en rullande samlingslokal, ofta med plats för ett 50-tal människor eller fler.

Brand på pelletsfabrik

Bränder i samband med tillverkning av träpellets är tyvärr alltför vanliga. På den här fabriken var det inte första branden.

Rislykta antände hus

Värmebehållaren från en rislykta föll ner och tände eld på ett hus. Tack vare några vakna vittnen blev branden begränsad.

Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Kontakt
Redaktionen