Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Allvarligt tillbud i brasvärmebutik

En butik för visning och försäljning av kaminer och spisar var inrymd i en friliggande träbyggnad från 60-talet.

Brännskadad av dekorationslampa

Hemma i familjens villa skulle den tonårige sonen en kväll tända en cylindrisk dekorationslampa av glas.

Trafikkaos efter gasläcka från buss

Vid tvåtiden en sommarmorgon körde en gasdriven stadsbuss fast i en tunnel i Stockholm.

Övertäckt LED-lampa orsakade svåra skador

En tänd LED-lampa hamnade under mössor och vantar. Värmeisoleringen gjorde att en brand uppstod, skadorna i villan blev mycket stora.

Övertrycksventilation spred brandröken

Räddningstjänsten använde fläktar för att förbättra arbetsmiljön för rökdykarna. Samtidigt gjorde det att rök och brandgaser spreds i lokalen.

Felinstallerad kamin - brand i bjälklag

En kylig vinterkväll eldade en man och en kvinna i sin relativt nyinstallerade braskamin. Plötsligt märkte mannen att det luktade rök och att det brann i taket ovanför kaminen.

Släckare och stängd dörr hindrade övertändning

En familj på fyra personer hyrde en äldre 1½-plans villa. Den hade stomme av timmer och ytterväggar av stående plank. Ytskikt och tak i det aktuella rummet var anbringade på gipsskivor.

Brandvarnare räddade hyresgäster

Brand i trapphuset till ett äldre flerfamiljshus i två våningsplan. När räddningstjänsten anlände brann det kraftigt i en hatthylla som var placerad i trapphusets nedre plan.

Aska på altan tände villa

Grannar såg hur det slog ut lågor från altanen till ett äldre bostadshus av trä cirka tio kilometer från tätorten.

17 till sjukhus efter planerat utsläpp

Räddningstjänsten i Gislaved-Gnosjö larmades en vardagsförmiddag till en ett industriområde där grannarna misstänkte att det var ett okontrollerat utsläpp av nitrösa gaser.

Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Kontakt
Redaktionen