Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Polis sköt brinnande gasflaska

En traktorförare vid en lantgård på Öland fick brott på ett styrstag på sin stora traktor. Han lyckades inte få loss de trasiga delarna utan måste hämta ett svetsaggregat med acetylen och syrgastuber.

Passagerare dog vid viltolycka

En manlig passagerare i 40-årsåldern omkom då sportbilen han färdades i kolliderade med en älg.

Explosionsartad brand

Acetylen är en mycket brandfarlig och explosiv gas. Brännbarhetsområdet är mycket brett, mellan 1,5 och 82 volymprocent.

Brand i diskmaskin

En diskmaskin började brinna hos en familj. Det visade sig vara en modell som tillverkaren Electrolux varnat för att den har brandrisker.

Svår garagebrand - problem med avlösning

Vid två-tiden en vinternatt fick räddningstjänsten Storgöteborg larm om brand i ett garage.

Kolgrill orsakade brand på köpcentrum

Vid lunchtid dagen före en långhelg fick räddningstjänsten ett inringt larm om kraftig rökutveckling från taket på ett större köpcentrum.

Brand släcktes effektivt - men slarv med säkerhet

Lägenheten var övertänd när räddningstjänsten anlände Tack vare tidigare erfarenheter blev vattenskadorna små, men säkerhetsregler för takarbete nonchalerades.

Gammalt startrelä orsakade brand

Tidigt en morgon vaknade en kvinna i sitt sovrum på andra våningen i ett större bostadshus av att en brandvarnare tjöt på bottenvåningen.

Brand på färja orsakade stort pådrag

Halv fem på natten utbröt brand på en färja på väg mot Varberg. Ett omfattande räddningsarbete förbereddes.

Ammoniak läckte i sportanläggning

En sportanläggning byggd 1975 bestod av en ishall sammanbyggd med två sporthallar och ytterligare några lokaler. Ishallens kylanläggning från samma år rymde 500 kilo ammoniak. Maskinrummet låg inomhus men kondensorn var placerad utomhus.

Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Tillgänglighetsredogörelse

Kontakt
Redaktionen