Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Tillgänglighetsredogörelse för Tjugofyra7.se

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda den. Den här sidan beskriver hur webbplatsen www.tjugofyra7.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver information från www.tjugofyra7.se i något annat format, till exempel tillgänglig PDF, stor text, Lättläst, ljudinspelning eller punktskrift kan du kontakta oss via redaktionen@tjugofyra7.se. Svarstiden är normalt en vecka. Du kan också kontakta oss på följande sätt:

  • skicka e-post till registrator@msb.se
  • ring vår växel på telefon 0771-240 240

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet på www.msb.se

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service (DIGG). Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta DIGG och påtala det.

Kontakta Myndigheten för digital förvaltning (DIGG)

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är delvis förenlig med nivå AA i standarden Web Content Accessibility Guidelines version 2.1. Webbplatsen utvecklades utan några särskilda tillgänglighetskrav. Därför finns brister inom alla tillgänglighetsområden, till exempel kontraster, tangentbordsnavigering och stöd för uppläsningsverktyg.

Vår ambition är att ha åtgärdat alla kända tillgänglighetsproblem senast 2021-12-31.

Hur vi testat webbplatsen

Vi har gjort en självskattning av webbplatsens tillgänglighet, bland annat med hjälp av tekniska analysverktyg. Senaste bedömningen gjordes senast 2020-09-23 och är godkänd av webbplatsens tjänsteägare. Webbplatsen publicerades i sin nuvarande version under 2016. Redogörelsen uppdaterades senast senast 2020-09-23.

Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Tillgänglighetsredogörelse

Kontakt
Redaktionen