Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Gott nytt år med ny sida av MSB

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap kan fira sin ettårsdag med en vettig webbsidesadress: www.msb.se och vår nya webbsida.

På ett vis kan det symbolisera MSB:s första år, en del energi har gått åt till att etablera myndigheten helt enkelt. Få ordning på allt som måste fungera i vardagen.

Förtroendet är grunden

På en höstmånad har över 100 bilar eldats upp. Det brinner i en skola i snitt varje dag. Var fjärde brand är anlagd.

Den blomstertid nu kommer…

Precis till skolavslutningen blev MSB:s handlingsplan för ökad mångfald och jämställdhet inom räddningstjänsten klar. Planen väcker debatt eftersom den bland annat pekar på behovet av samordnad och medveten syn också när det gäller de fysiska intagningskraven.

Välkommen till Tjugofyra7

Det måste kännas fantastiskt att få ett Äntligen! Första numret av tidningen Tjugofyra7 kommer här! En ny myndighet och en ny tidning med ett namn som påminner om vårt behov av beredskap dygnet runt, året runt.

Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Tillgänglighetsredogörelse

Kontakt
Redaktionen