Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Bränder och brandskydd tema på Skånsk brandskyddsdag

Bostadsbränder och individanpassat brandskydd är huvudteman på Skånsk brandskyddsdag som arrangeras i Revinge 15 september.

Publicerad: 2016-06-10

– Vi kan inte sluta utvecklas och lära inom de här områdena. Därför vill vi lyfta fram arbetssätt som kan driva räddningstjänstens förmåga framåt. säger Per Björkman, verksamhetsledare för Brandskyddsföreningen Skåne .

På programmet finns bland annat föreläsningar om det senaste inom forskningen kring bostadsbränder, individanpassat brandskydd samt miljökonsekvenser av skumanvändning .

Arrangemanget är gratis och riktar sig till räddningstjänster och branschföreträdare i södra Sverige. Arrangörer är Brandskyddsföreningen Skåne i samarbete med Föreningen Sveriges brandbefäl Skåne/Blekinge och MSB Revinge.

blog comments powered by Disqus
Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Kontakt
Redaktionen