Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Nytt om namn

Nyanställda i branschen.

Publicerad: 2017-03-09

Roger Larsson förbundschef/räddningschef i Västra Sörmland har gått i pension. Ny förbundschef är Anette Lundin, tidigare distriktschef i Östra Götalands räddningstjänst, och räddningschef är Mattias Gårdholt, tidigare ställföreträdande chef i egna organisationen.
Bengt Dahlgren Brand & Risk har anställt flera personer inom brand- och risk. Till kontoret i Göteborg har Anders Broo, brandprojektör samt Karolina Lundh och Dea Ternström, båda brand- och riskingenjör, rekryterats. Kerstin Sondell, brandingenjör, och Jonathan Jansson, brand- och riskingenjör, har anställts i Stockholm. Emma Hult Lindström, brand- och riskingenjör, har placering i Kristianstad och Hampus Korpinen, brandingenjör, i Jönköping.

blog comments powered by Disqus
Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Kontakt
Redaktionen