Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Nytt om namn

Branschfolk på nya jobb.

Publicerad: 2016-06-07

Anna Henningsson, Nerikes brandkår, blir 1 augusti ny räddningschef i Östra Blekinge. Hon ersätter Anders Engblom som numera är säkerhetssamordnare i Ronneby kommun.

Hans Därnemyr är ny räddningschef i Norra Älvsborg. Han var tidigare enhetschef i larmcentralen och ersätter Per Andersson som sades upp i december.

Jimmie Ask är ny räddningschef i Osby kommun. Han har haft tjänst i Osby sedan förra året, tidigare lärare i Revinge. Tidigare chefen Peter Dubrefjord är nu enhetschef i Räddningstjänsten Väst.

Bo Christensson lämnar Höglandets räddningstjänst och blir räddningschef i Aneby i höst när Tommy Gustafsson går i pension.

Magnus Fröidh är ny brandingenjör och Frej Hult ny brand- riskingenjör hos Bengt Dahlgren i Göteborg respektive Stockholm.

blog comments powered by Disqus
Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Tillgänglighetsredogörelse

Kontakt
Redaktionen