Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Nya räddningschefer

Nya räddningschefer i landet.

Publicerad: 2016-01-14

Samuel Nyström, chef för förebyggande verksamheten, kliver upp och blir ny räddningschef i Jönköping efter Bengt Martinsson som går i pension i vår.

I pension går även Claes Jansson, räddningschef i Kristianstad. Han slutar 1 juli och ny chef blir Andreas Bengtsson, som är brandingenjör i samma organisation.

Lars Rystedt är ny räddningschef i Dorotea kommun, har tidigare varit chef i Mora och Flen.

Tom Setterwall slutade i Sydöstra Skåne och flyttade tillbaka till Stockholm. Ny räddningschef i Sydöstra Skånes räddningstjänstförbund är Mats Svensson, tidigare brandmästare i Ystad.

Niklas Wilsson är räddningschef i Laholm sedan 1 januari. Wilsson har bakgrund inom polisen, senast kanslichef inom nordvästra Skåne. Förre chefen Pär-Åke Eriksson, 58, har tagit pension.

blog comments powered by Disqus
Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Tillgänglighetsredogörelse

Kontakt
Redaktionen