Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Mötesplats samhällssäkerhet blir digital

Mötesplats samhällssäkerhet är Sveriges största mötesplats för alla som arbetar inom samhällssäkerhet och har tidigare anordnats varannan höst. Med start i vår kommer konferensen istället äga rum årligen.

Publicerad: 2020-12-11

Det blir en digital konferens och utställning med utgångspunkt i pågående pandemi. Huvudteman är krisberedskap och samhällets motståndskraft samt samhället i gråzon och krig.

Med drygt 20 seminarier på två dagar är programmet mindre späckat än tidigare, men de medverkande kommer få mer utrymme.

Anledningen till att konferensen nu blir årlig är för att deltagarna ska lära av varandra i denna föränderliga värld.

– Genom att mötas, i det här fallet digitalt, så kan vi tillsammans hjälpa varandra att både bli bättre på att planera inför och hantera nästa kris, säger Morgan Olofsson, kommunikationsdirektör på MSB.

Mötesplats samhällssäkerhet arrangeras 23-24 mars 2021 av Easy fair, med MSB, SKR och Aktuell säkerhet som partners.

blog comments powered by Disqus
Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Tillgänglighetsredogörelse

Kontakt
Redaktionen