Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att klicka på "Jag förstår" samtycker du till att cookies används. Jag förstår, stäng

Konferens om informationssäkerhet blir digital

Konferensen Informationssäkerhet för offentlig sektor som skulle genomförts i Stockholm 29-30 september har ställts in.
Men en digital konferens kommer att genomföras onsdag 30 september.

Publicerad: 2020-07-28

Samverkansgruppen för informationssäkerhet (Samfi), där MSB ingår, tog beslutat att ställa in konferensen för att minska risken för spridning av covid-19.

MSB har samtidigt i uppdrag att vägleda offentlig sektor att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter på ett informationssäkert och hållbart sätt. Därför arrangeras den digitala konferensen Offentlig sektors informationssäkerhet.

– Konferensen blir ett tillfälle att bland annat få höra om MSB:s nya föreskrifter och tillhörande vägledning som publiceras i höst. Vi hoppas och tror att intresset för frågorna är minst lika stort i en tid som denna. Därför vill vi erbjuda en konferens med ett högaktuellt tema: säker digitalisering, säger Margareta Palmqvist enhetschef för systematisk informationssäkerhet på MSB.

Under den digitala konferensen kommer det finnas möjligheter för konferensdeltagarna att interagera digitalt och vara aktiva under dagen.
Anmälan är öppen till 4 september och kan göras här.

blog comments powered by Disqus
Om tidningen

Tjugofyra7 bevakar utvecklingen inom MSBs ansvarsområden och ska stimulera till debatt i dessa frågor. Enbart Ledaren är att betrakta som MSBs officiella linje.

Tillgänglighetsredogörelse

Kontakt
Redaktionen